Arabesques struktur folie na čokoládu a marcipán

Kód: ST11
Značka: PCB Creation
47 Kč
Skladem
Možnosti doručení

PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády nebo na cukrářské hmotě

Detailní informace

Detailní popis produktu

Můžete použít také na macipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky....

Rozměry: 40 cm x 25 cm

Použití 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii (max.teplota 17 °C  2) Uložit do lednice (4-6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití

Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie