Belgická tmavá čokoláda 400g Callebaut
Kód: 811-E0-D94Detailní popis produktu
Složení: kakaová hmota, kakaové máslo (36,6%), cukr, přírodní vanilkové aroma,
sójový lecitin. Výrobek může obsahovat stopy mléka.
Obsah kakaových součástí: 54,5%
Obsah odtučněných kakaových součástí: 19%
Obsah kaaového másla: 36,6%
Při výrobě čokolády byly použity zejména západoafrické boby, většina odrůdy Forastero
Hmotnost: 400 g netto
Čokoládu můžeme použít do omáček a glazur, potahování pralinek, na výrobu dutých
figurek, odlévaní pralinek do forem, náplně a ganache, dekorování, zmrzliny a
aromatizace
Dobře vyvážená kakaová chuť
Tato nová generace čokolád slibuje bezkonkurenční intenzitu chuti a skutečně
špičkovévariace skvělých aromat.
Společnost Callebaut zvláště pro svou nabídku Finest Selection smísila aromatické
kakaové boby z různých plantáží a regionů do jedinečných čokoládových receptů.
Objevujte tyto čokolády a jejich vylepšené vlastnosti.
Nabídka Finest Selection společnosti Callebaut je snem pro každého profesionála a pro
každého milovníka čokolády
Pro recepty, temperování a technického poradenství návštěvu www.callebaut.com
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2307 kJ / 551 kcal, tuky 37 g z
toho nasycené 22 g, sacharidy 46 g z toho cukry 43 g,
bílkoviny 5,1 g, sůl 0, 01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie