BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA 28% 2,5kg Callebaut
Kód: CB516777Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, kakao min. 28%
Hmotnost: 2, 5 kg netto
Obsah kakaových součástí: 28 %
Obsah mléčné sušiny: 23 %
Je určena především k tvarování figurek, na tvorbu pěn (mousse), krémů, zmrzliny, omáček
Párování chutí: koriandr, máta, rebarbora, mango, Hoegaarden, citron, černý sezam
Má vynikající chuť s výraznými mléčnými, karamelovými a vanilkovými tóny, které jsou dokonale vyvážené.
Tato čokoláda je tak belgická, jak jen může být, protože je vyrobena hlavně z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a z cukru z lokálně pěstované cukrové třtiny.
Má vynikající chuť s výraznými mléčnými, karamelovými a vanilkovými tóny, které jsou dokonale vyvážené. W2 lze párovat se širokým rozsahem ingrediencí a příchutí: od kyselých po hořké, od koření po bylinky, a od ovoce k pivům.
Této čokolády si vysoce cení cukráři, pekaři, restauratéři po celém světě a spoléhají na její vysokou kvalitu
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Země původu: zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero
NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 g VÝROBKU: ENERGETICKÁ HODNOTA 2379 KJ / 569 kcal, TUKY 36 g Z TOHO NASYCENÉ 22 g, SACHARIDY 55 g Z TOHO CUKRY 55 g, BÍLKOVINY 6 g, SŮL 0, 2 g
Čokoláda Callebaut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie