Čokoláda Arabesque NOIR 72 %
Kód: 5757167Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor E322 (sója), aroma
může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj
Hmotnost: 0,5 kg netto ( rozvažujeme do zipového sáčku )
Skladujeme na suchém (rel. vlhkost max. 60%) a chladném místě do 20 °C
Vyrábí Zeelandia spol. s r.o. , Belgie
Dobře se rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.
Použití: rozehřejte na teplotu 45 °C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27 °C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31 °C
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 2407 kJ / 576 kcal, tuky 44, 7 g z toho nasycené mastné kyseliny 27, 8 g, sacharidy 33, 4 g z toho cukry 25, 8 g, vláknina 10, 6 g, bílkoviny 8, g, sůl 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Adresa
Zeelandia spol. s r.o.
Malšice 267
391 75 Malšice
Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole. Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů.
Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3, Alpský knedlík, Arabesque kakao
práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,
Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......