Bagetky bez lepku

Kód: 57432
Novinka
Značka: Labeta, ČR
75 Kč 18,75 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

🌾 Bagetky bez lepku – Směs na domácí pečení! 🌾Toužíte po čerstvých a nadýchaných bagetkách, ale bez lepku? Naše směs na bezlepkové bagetky je dokonalou volbou pro všechny, kteří chtějí vychutnat tradiční francouzskou bagetu, ale s ohledem na bezlepkovou dietu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E464, emulgátor: E472e. Výrobek může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici

Hmotnost: 400 g netto

Skladování: v suchu 

Výrobce: Labeta, ČR

Balení obsahuje :

394 g směsi a 6 g sušeného droždí

K tomu přidáte:

pouze 360 ml vlažné vody a 2 polévkové lžíce rostlinného oleje

Návod na přípravu:

V míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut.
Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.

Víte, že ...

sorbitanmonostearát – zajišťuje čerstvost a pevnost těsta, při běžných dávkách nejsou známy nežádoucí účinky; guma guar – má rostlinný původ, vyrábí se guarových bobů, je považována za bezpečnou látku; stabilizátor E464 – nevykazuje žádné nežádoucí účinky, je považován za bezpečnou látku; emulgátor E 472e - je použit pro zpevnění těsta a je považován za bezpečnou látku

Připravte si vlastní křupavé bagetky snadno a rychle 🥖✨

✅ Ideální pro snídaně, svačiny nebo jako příloha k polévkám
✅ Perfektní textura a chuť, bez kompromisů
✅ Vhodné pro všechny, kteří milují pečení doma

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: