Bílá ICE CHOCOLATE Callebaut
Kód: ICE-50-WNVDetailní popis produktu
Bílá belgická čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a polévání vánočního cukroví. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy na dezerty....
Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. Plná chuť a překypuje bohatými mléčnými,
krémovými a karamelovými tóny se špetkou přírodní vanilky.
Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecithin, přírodní
vanilkové aroma.
Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce
Min. obsah kakaových částí 38, 5 %
Celkový obsah tuku 50, 6 %
Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2692 kJ / 643 kcal, tuk 50,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 30, 5 g, sacharidy
41, 3 g z toho cukry 40, 9 g, bílkoviny 5, 5 g, sůl 0, 19 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie