Mléčná ICE CHocolate Callebaut
Kód: ICE-45-MNV- 552Detailní popis produktu
Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. Plná chuť a dokonalá rovnováha mezi kakaem, mlékem a karamelem.
Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecithin, přírodní
vanilkové aroma.
Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce
Min. obsah kakaových částí 40, 7 %
Celkový obsah tuku 45, 5 %
Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2564 kJ/ 613 kcal tuky 45, 5 g z toho nasycené 27, 3 g, sacharidy 44, 7 g z toho cukry 43, 7 g, bílkoviny 4, 8 g, sůl 0, 13 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie