Tmavá ICE CHOCOLATE Callebaut
Kód: ICE-45-DNV-552Detailní popis produktu
Tmavá čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a stracciatella. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy.
Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda
ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a rozmazluje intenzivní chutí.
Složení: cukr, hořká čokoláda, kakaové máslo, mléčný tuk, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma
Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce
Min. obsah kakaových částí 56, 4 %
Celkový obsah tuku 45, 5 %
Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2527 kJ/ 604 kcal tuky 45, 5 g z toho nasycené 27, 3 g, sacharidy 41, 4 g z toho
cukry 39, 3 g, bílkoviny 3, 8 g, sůl 0, 01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie