Květiny jedlý papír na dort

Kód: 52864
Značka: EU
80 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Květiny jedlý papír na dort

Cukrářská dekorace

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení jedlého papíru: kukuřičný škrob,zahušťovadlo:1414,emulgátor: slunečnicový lecitin. Může nést stopy sóji a mléka

Složení jedlého inkoustu: voda, etanol, zvlhčovadlo: E422,

barviva: žlutá: E102, červená: E122, modrá: E133, černá: E151,emulgátor E433. Může

obsahovat stopy mléka, siřičitanů a sóji. Barvivo E122 a E102 může mít nepříznivý

vliv na činnost a pozornost u dětí

Rozměry: celý arch 29, 5 cm x 21 cm

Papír je vyrobený firmou Modecor z Itálie. Jedná se o kvalitní jedlý papír, který  můžete

mírně ohýbat, řezat cukrářským modelovacím nožem (skalpelem) nebo stříhat.

Skladování: v suchu a v chladu

Výrobce jedlého papíru: Modecor Italiana Srl, Italia

Krájí se a konzumuje spolu s dortem

Postup na zdobení dortu je velmi jednoduchý: vystřihnete obrázek do požadovaného tvaru,

dortový korpus potřete krémem (doporučujeme světlý krém) a jedlý papír s obrázkem přitisknete na krém...

dozdobíte okraj dortu ( aby se obrázek nezvlnil ) a máte hotovo. Pro lepší jasnost barev doporučujeme

potřít obrázek i gelem ( roztíráme gel na obrázek nožem nebo paletou ) na jedlý papír –

Dekorgelem,  který je též v naší nabídce:

https://www.eshop-lilie.cz/dekorgel-na-jedly-papir-piping-

gel/dekorgel-ciry-na-jedly-papir-modecor/

Je potřeba dát si pozor na vlhkost - papír při styku s krémem, šlehačkou, želatinou,

marmeládou nebo vlhkostí začíná měknout, rozpíjí se, ztrácí se barva a obrázek se zničí.

Je tedy nutné papír vždy pokládat na ztuhlou čokoládu, marcipán, cukrářské hmoty  nebo máslovo-pudingový krém

Obrázky z jedlého papíru jsou potištěny potravinářskými barvami a

odpovídají předpisům EU

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1522 kJ / 364 kcal, tuky 0, 64

g z toho nasycené 0, 13 g, sacharidy 87, 4 g z toho cukry 1, 13 g, bílkoviny 0, 51 g, sůl

0,15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: