Vánoční otevírací doba Prodejna v Lovosicích bude uzavřena od 23. prosince 2024 (pondělí) a znovu otevřena 2. ledna 2025 (čtvrtek). Internetový obchod Je již uzavřený a objednávky nyní přijaté a uhrazené budou odeslány 2. ledna 2025.

Halloween kolečka fondánový list

Kód: 53379
115 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

🎃 Halloween kolečka – Fondánový list! 🎃 28 koleček s tématem Halloweenu na tvoření zápichů do dortu. Chystáte se na Halloween a hledáte dokonalou dekoraci na své strašidelné dobroty? 👻 Naše Halloween kolečka z fondánového listu jsou přesně to, co potřebujete! 

Detailní informace

Detailní popis produktu

S těmito dekoracemi můžete snadno ozdobit své dorty, koláče, muffiny nebo sušenky a dodat jim perfektní halloweenský vzhled.

Složení fondánového listu: modifikovaný škrob 40%, maltodextrin, smáčedlo E422, cukr, voda, stabilizátory E414, E460i, hroznový cukr,

emulgátory E435, E491, E471, barvivo E171, aroma, konzervační prostředky E202, E330, náhradní sladidlo E955

Složení jedlého inkoustu: voda, etanol, zvlhčovadlo: E422,

barviva: žlutá: E102, červená: E122, modrá: E133, černá: E151,emulgátor E433.

Může obsahovat stopy mléka, siřičitanů a sóji. Barvivo E122 a E102 může mít

Nepříznivý vliv na činnost a pozornost u dětí

Rozměry celého papíru:  21 cm x 30 cm

Rozměry kolečka: 4 cm v průměru

28 koleček k vystřihnutí a vytvoření zápichů či dekorace na dort a zákusky

Krájí se a konzumuje spolu s dortem

Je silnější než jedlý papír a neprosvítá.

Je sladký, bílý, při teplotě nad 25°C je krásně ohebný.

Fotografie na něm velmi pěkně vynikají.

K jeho přilepení se nepoužívá decorgel, ale voda nebo jedlé lepidlo.

List je vyrobený firmou Modecor z Itálie. Lze řezat cukrářským modelovacím nožem (skalpelem) nebo stříhat.

Skladování: v suchu do 25°C

Výrobce jedlého papíru: Modecor Italiana Srl, Italia

Krájí se a konzumuje spolu s dortem

NÁVOD NA POUŽITÍ:
Povrch potahovaného dortu zlehka navlhčete vodou až se vytvoří lepkavý film,
na něj položte potištěný cukrový/fondánový list. Zkušenější mohou navlhčit
nepotištěnou stranu cukrového listu, je třeba dbát zvýšené pozornosti
aby nedošlo k poničení listu přílišnou vlhkostí - tisk nesmí přijít do kontaktu
s kapalinou a nepotištěnou stranu nenamáčet ale pouze lehce navlhčit a vytvořit film.
Na krémových podkladech drží bez nutnosti vlhčení.
Pokud pokládáte cukrový/fondánový list na polevu nebo čokoládu, lepte ve chvíli
kdy není poleva/čokoláda ještě zcela ztuhlá a ještě trochu lepí na dotyk.
Ani v tomto případě nevlhčete. Uhlaďte obrázek (nejlépe přes folii, tak aby nedošlo k rozmazání barev)
a dort případně dozdobte podle vlastního uvážení.
Cukrový/fondánový list můžete také lepit jedlým lepidlem, není to ale nutné.
Cukrový/fondánový list nepotírejte decorgelem – nevpije se! Fondánový list
reaguje na teplotu a vlhkost, před použitím jej proto uchovávejte v uzavíratelném sáčku do teploty 25 C. 
Na suchu ztvrdne, v přílišné vlhkosti se rozpouští.
Teplem měkne, chladem tuhne – toho lze využít při tvarování a práci s ním.

Obrázky jsou potištěny potravinářskými barvami a odpovídají předpisům EU¨

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1522 kJ / 364 kcal, tuky 0, 64 g z toho nasycené 0, 13 g, sacharidy 87, 4 g z toho

cukry 1, 13 g, bílkoviny 0, 51 g, sůl 0,15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: