Bolero Instant směs na likérové špičky 1kg
Kód: 204202510Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, mouka sójová, palmový tuk sušený (palmový olej,glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414
Hmotnost: 1 kg netto (rozvažované zboží do zipového sáčku)
Skladujeme: do 25°C
Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky, který stříkáte na bufler (piškot) pomocí speciální dvouplášťové špičky. Nastříknutý tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou
Lze vyšlehat se šlehačkou a získáte kakaový krém
Dávkování: 500 g Bolera, 250 g vody převařené, 600 g margarínu / tuku
Použití: smícháme převařenou vodu (cca 50°C) se směsí, vyšleháme a necháme 15 min.odstát. Při pomalém chodu přidáme povolený tuk (20 °C) a vyšleháme do hladké konzistence. Necháme odstát v chladu 15 min. Správně vyšlehaná hmota je bez hrudek tuku. Špičky nastříkáme speciální špičkou na piškoty a dáme chladit.
Šlehačková varianta (krém na dort Harlekýn): 1 l živočišné šlehačky + 150 g směsi Bolero: šlehačku rozmícháme s Bolerem a necháme 5 minut odstát. Následně vyšleháme elektrickým šlehačem. Pokud se vám bude zdát krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud bude řidší, přidáme Bolero.
Výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1626 kJ / 387 kcal, tuky 6,22 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g, sacharidy 69,64 g z toho cukry 63,34 g, vláknina 8,83 g, bílkoviny 8,24 g, sůl 0,13 g
Likérové špičky
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Adresa
Zeelandia spol. s r.o.
Malšice 267
391 75 Malšice
Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole. Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů.
Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3, Alpský knedlík, Arabesque kakao
práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,
Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......