108 položek celkem
bby
69 Kč
Kód: F20210
436622668 795135795471070 2583278863058693700 n
Novinka
99 Kč
Kód: DEC017K025
bíláčoko
269 Kč
Kód: 46049
black velvet 1kg
274 Kč
Kód: 43331
boho
Novinka
169 Kč
Kód: F20395
tt
Novinka
Kód: F20255
Bright White potahovací hmota 2,5kg F20595
Novinka
Kód: F20595
burgundy
Novinka
99 Kč
Kód: DEC019K025
citron Kód: 45995
citron
69 Kč
Kód: F20420
tylo
89 Kč
Kód: 104FP002
CUKRÁŘSKÝ LESK tekutý B301 Sugarflair
Novinka
Kód: B301
stříb
Novinka
108 Kč
Kód: B302
fc Kód: F20530
černá250
Novinka
72 Kč
Kód: F20135
ČERNÁ Rainbow Paste 1kg cukrářská hmota Kód: 01060230
ČERNÝ MARCIPÁN FunCakes 250g
Novinka
88 Kč
Kód: F28135
červenýmar
88 Kč
Kód: F28120
ele
Novinka
69 Kč
Kód: F20105
fancy
Novinka
69 Kč
Kód: F20195
fial
99 Kč
Kód: 44015
fre
Novinka
Kód: F20120
4kg Kód: 0012
ki Kód: 39849
Glycerin Wilton 03-712
69 Kč
Kód: 03-712
F20185 0 8251dff6e80fc5a52ab7743fb49455ed Kód: F20185
isomalt
330 Kč
Kód: 01030328
isomalt
345 Kč
Kód: LAPISO-1
jahoda Kód: F20410
jahoda 4kg Kód: 4321920
Nahoru
Další produkty

Cukrářské hmoty na dorty jsou speciální hmoty, které cukráři používají k modelování, potažení a k dekoraci dortů

  1. Fondán: Fondán je cukrářská hmota vyrobená z cukru, glycerinu a želatiny. Je hladký, elastický a snadno se rozvaluje, což umožňuje pokrytí dortu hladkou vrstvou. Fondán může být také použit k modelování různých dekorativních prvků, jako jsou květiny, figurky nebo vzory.

  2. Marcipán: Marcipán je směs mletých mandlí, cukru a případně vajec nebo glukózy. Je měkký, hladký a snadno se tvaruje, což umožňuje vytváření jemných detailů a textur. Marcipán se často používá k potažení dortů nebo k modelování.

  3. Modelovací čokoláda: Modelovací čokoláda je čokoládová hmota, která je vyrobena z čokolády a glukózy nebo sirupu. Je pevná, ale zároveň pružná, což umožňuje vytváření různých modelů a tvarů. Modelovací čokoláda se často používá k modelování dekorativních prvků jako jsou květiny, figurky nebo vzory.

Tyto cukrářské hmoty na dorty umožňují cukrářům vyjádřit svou kreativitu a umělecké dovednosti při vytváření krásných a lahodných dortů.