WHITE ICING 1kg cukrářská potahovací hmota
Kód: COW-5031DP-Z41Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr (80,2%), glukózový sirup, voda, zcela ztužený rostlinný tuk - palmojádrový, želírující látka E413, rostlinný tuk - slunečnicový,
řepkový v různých poměrech, látka udržující vlhkost E422, regulátor kyselosti E330 - kyselina citronová, vanilin. Produkt může obsahovat stopy
ořechů, sóji a vajec, mandlí
Hmotnost: 1 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)
Skladování: do 25 °C
Výrobce: Callebaut, Belgie
Barva: bílá chuť: sladká, vanilkovo-citronová
Pružná cukrová pasta pro potahování, tvarování, vykrajování a barvení...S hmotou Callebaut®’s White Icing & Decor Past můžete
uskutečnit všechny vaše podivuhodné nápady: od sněhově bílých svatebních koláčků po barevné a dobrodružné cupcaky.
Se svým jedinečným složením je přirozeně bělejší a pružnější, než mnoho jiných cukrových past nebo marcipán, což zaručuje vynikající
konečné výsledky pro tvořivé modelování a stylizaci cukroví.
Rychle tvrdne, ale nevysušuje se, když s ní pracujete.
Můžete ji používat při pokojové teplotě, takže s ní nemusíte pracovat v chlazeném prostoru.
Doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém... můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na
bocích boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového, máslovo-pudinkového krému... stačí opravdu jen slaboučká vrstva, aby k ní přilnul
potah a zarovnaly se boky.....Hmota nevlhne
Hmota se dá dobře barvit gelovými, tekutými i rozpuštěnými práškovými barvami
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1631 kJ/ 390 kcal, tuky 4,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 4 g, sacharidy 86,1 g
z toho cukry 80,2 g, vláknina 0,7 g, proteiny 0 g, sůl 0,1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie