Internetový obchod dovolená: 2. - 9. září. Poslední objednávky budou odeslány v pátek 30. srpna v 11.hod. Objednávky přijaté a zaplacené po tomto termínu budou odeslány 10. září. Děkujeme za pochopení.

GIANDUJAMARA nugátová ochucovací pasta 250g

Kód: 56973
Novinka
175 Kč 70 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

Objevte GIANDUJAMARA nugátovou ochucovací pastu, která přináší bohatou a jemnou chuť pravého italského nugátu. Intenzivní pasta GIANDUJAMARA pro přípravu nugátové zmrzliny se sníženým obsahem cukru. Obsahuje 75 % italských lískových oříšků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: lískové oříšky 75%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 20%, cukr, emulgátor: E322( slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat: mléko ostatní ořechy. 

Hmotnost: 250 g netto (rozvažováno do kelímku s víčkem)

Skladujeme: na suchém a chladném místě

Výrobce: Master Martini, Itálie

Použití GIANDUJAMARA nugátové pasty:

  • Plnění dortů a rolád: dodá vašim dortům neodolatelnou nugátovou chuť a krémovou texturu.
  • Výroba pralinek a čokoládových bonbónů: ideální náplň pro luxusní domácí čokolády a pralinky.
  • Ochucování krémů a náplní: přidejte do šlehačkových nebo máslových krémů pro bohatou chuť.
  • Příprava zmrzliny a gelata: vynikající přísada do domácí zmrzliny pro jedinečnou nugátovou příchuť.
  • Pečení sušenek a pečiva: vytvořte lahodné nugátové sušenky a pečivo, které si každý zamiluje.

Pasta na dochucení s klasickou příchutí Gianduia na bázi kakaa a lískových oříšků přímo z turínské tradice výroby pečiva. Hořká varianta je bez přidaných cukrů, pro čistou a nezměněnou chuť. Pasta je vhodná na pralinky, zmrzliny a pro přidání do krémů.  

K vysrážení oleje na povrch může dojít, pokud je výrobek skladován při vyšší teplotě, v tom případě je nutné výrobek před použitím pečlivě promíchat, rozmixovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: