GIANDUJAMARA nugátová ochucovací pasta 250g
Kód: 56973Detailní popis produktu
Složení: lískové oříšky 75%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 20%, cukr, emulgátor: E322( slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat: mléko a ostatní ořechy.
Hmotnost: 250 g netto (rozvažováno do kelímku s víčkem)
Skladujeme: na suchém a chladném místě
Výrobce: Master Martini, Itálie
Použití GIANDUJAMARA nugátové pasty:
- Plnění dortů a rolád: dodá vašim dortům neodolatelnou nugátovou chuť a krémovou texturu.
- Výroba pralinek a čokoládových bonbónů: ideální náplň pro luxusní domácí čokolády a pralinky.
- Ochucování krémů a náplní: přidejte do šlehačkových nebo máslových krémů pro bohatou chuť.
- Příprava zmrzliny a gelata: vynikající přísada do domácí zmrzliny pro jedinečnou nugátovou příchuť.
- Pečení sušenek a pečiva: vytvořte lahodné nugátové sušenky a pečivo, které si každý zamiluje.
Pasta na dochucení s klasickou příchutí Gianduia na bázi kakaa a lískových oříšků přímo z turínské tradice výroby pečiva. Hořká varianta je bez přidaných cukrů, pro čistou a nezměněnou chuť. Pasta je vhodná na pralinky, zmrzliny a pro přidání do krémů.
K vysrážení oleje na povrch může dojít, pokud je výrobek skladován při vyšší teplotě, v tom případě je nutné výrobek před použitím pečlivě promíchat, rozmixovat.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.