Jablečný gel se skořicí 1kg Zeelandia
Kód: 43358Detailní popis produktu
Složení: kusové ovoce jablka 65 %, glukózovo-fruktózový sirup, cukr, modifikovaný škrob E1442, voda, E330, E300, E202, E418, aroma, mletá skořice (<1%)
Hmotnostní podíl ovoce v 1 kg nejméně 650 g
Hmotnost: 1 kg netto
Skladujeme: do 25 °C, po otevření spotřebovat do 14 dnů
Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , Česká republika
Náplň je v cukrářských vakuově uzavřených PE sáčcích k snadnému použití - ustřihneme špičku a můžeme aplikovat
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 535 kJ/127 kcal, tuky 0, 18 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 31, 18 g z toho cukry 17, 65 g, bílkoviny 0, 17 g, sůl 0,06 g
Ovocné náplně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Adresa
Zeelandia spol. s r.o.
Malšice 267
391 75 Malšice
Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole. Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů.
Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3, Alpský knedlík, Arabesque kakao
práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,
Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......