Krokodýl strukturální folie na marcipán a čokoládu
Kód: ST4Související produkty
Detailní popis produktu
Můžete použít také na marcipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky....
Rozměry: 40 cm x 25 cm použití 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii (max.teplota 17°C) 2)Uložit do lednice (4 - 6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády
Vhodné k opakovanému použití
Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie