Tresse ST7 strukturální folie na čokoládu

Kód: ST7
Značka: PCB Creation
42 Kč
Skladem
Možnosti doručení

PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády (max.teplota 17 stupňů - když je čokoláda ještě měkká)

Lze také použít na marcipán, potahovací hmoty, moučníky....

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozměry: 40 cm x 25 cm

Použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4 - 6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití

Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně,nevkládáme do myčky nádobí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie