POKER bílá poleva v peckách
Kód: 3010286Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, hydrogenované rostlinné tuky, sušené odtučněné mléko, laktóza, emulgátor: sojový lecitin (E322), aroma. Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)
Skladování: v suchu a chladu
Výrobce: IRCA S.P.A, Itálie
Barva: poleva má barvu slonové kosti, chutná a jemně voní po mléku
Je vhodná zejména pro lesklé polevy, neboť má vhodnou viskozitu pro vytváření dekoračních proužků a obrázků na cukrářských výrobcích
Čokoládovou náhražku převedeme do zcela tekutého stavu ve vodní lázni při teplotě nepřevyšující 45 °C....prudké zahřátí a příliš vysoké teploty mohou změnit chuť náhražky a uvést ji do stavu nevratného zhoustnutí..je třeba zdůraznit, že k čokoládové náhražce není možné přidávat jiné látky...i minimální množství vody nebo mouky může mít nepříznivý vliv na tekutost a trvanlivost náhražek
Poleva: roztavenou náhražku, kterou čas od času protřepeme, ponechanou při teplotě 40-45°C, můžeme přímo používat na polevu, aniž bychom ji jakkoli temperovali výrobky s polevou bezprostředně umístíme do chladu, aby poleva rychle ztuhla, čímž u výrobku zajistíme vysoký a dlouhotrvající lesk..
Výroba lisovaných výrobků: pokud připravujeme výrobky malého formátu, jako např. čokoládové bonbóny (s náplní nebo bez), nalijeme čokoládovou náhražku do forem při 40-45 °C...
Při přípravě výrobků větších rozměrů, jako např. velikonoční vejce, doporučujeme čokoládovou náhražku před jejím nalitím do forem protřepáním zchladit na 36-38 °C...
V každém případě umístíme formy bezprostředně do lednice a ponecháme při teplotě 5-10 °C do té doby, abychom dosáhli snadného vyndání z formy
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 2444 kJ/ 586 kcal, sacharidy 57,3 g z toho cukry 57,3 g, tuky....38,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 35,4 g , bílkoviny (N*6,25) 2,7 g, sůl 0,25 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.