Alpský knedlík směs na vdolky a buchty

Kód: 39507
74 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Směs pro přípravu sladkého kynutého knedlíku, buchet, vdolků, lívanečků, dukátových buchtiček, kynutých

knedlíků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: mouka pšeničná, plnotučné sušené mléko, cukr, vaječná směs sušená, sůl jedlá jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný),

aroma, přírodní aroma. Výrobek může obsahovat stopy sóji.

Hmotnost: 1 kg netto (rozvažované zboží do zipového sáčku)

Skladujeme: do 25°C

Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , Česká republika

Recept na Alpské buchty: 

   
Těsto: 1000 g Alpský knedlík
  460 g voda
  60 g ZeLa Delikatess
  40 g droždí čerstvé (nebo 10 g droždí instantní)

 

Náplň: 600 g Švestková povidla Premium

Všechny suroviny mícháme hákem cca 8 min. na 1. stupeň, po zamíchání necháme 10 min. odpočinout. Těsto rozdělíme na 50 g kousky, každý plníme 20 g povidly, skládáme do plechu těsně vedle sebe (do GN1/1 5 x 8 kusů) a necháme nakynout. Pečeme v troubě nebo v konvektomatu, doba pečení cca 25 minut při 160 °C.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1505 kJ/358 kcal, tuky 2,97 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,12 g, sacharidy 70,32 g z toho cukry 13,03 g, vláknina 3,26 g, bílkoviny 11,05 g, sůl 0,7 g

 

alpský kn

Doplňkové parametry

Kategorie: Sypké směsi
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......