Aranka BP na Štafetky 1kg
Kód: 20763Související produkty
Detailní popis produktu
Zkratka BP znamená Bezé Pláty
Složení: cukr, arašídová drť pražená, pšeničná mouka, sušený vaječný bílek, pšeničný škrob, emulgátor (E471, E472b, E477), kypřící látka (E450, E500), glukozový sirup, sušené mléko, ječný sladový extrakt, pšeničné klíčky, zahušťovadlo E466, aroma, barvivo E150c
Hmotnost: 1 kg netto (rozvažujeme do zipového sáčku)
Skladujeme do 25°C
Vyrábí IREKS ENZYMA, ČR
Základní receptura: Aranka BP 1Kg + voda 410 g
Zejména štafetky jsou jedním z nejtradičnějších cukrářských výrobků, jež jsou stále mezi zákazníky velmi populární. Stejně jako u Aranky L (laskonka), Aranky JR (jádrový rohlíček), Aranky Arašíd (jádrový rohlíček v jiné úpravě) a Aranky Roll (jádrová trubička) jsou základem Aranky BP kvalitní arašídy nasekané do drti specifi cké granulace pro daný výrobek. Suroviny používané do výroby, nejen arašídy, ale hlavně také sušené bílky, jsou na vstupu velmi pečlivě kontrolovány, a proto je jejich kvalita výrobcem zaručena
Aranka BP je tedy slazená kompletní jádrová směs pro výrobu bezé plátů, jež se dále používají pro typické řezy s arašídy nazývané štafetky, nebo pro dorty a roládky
Technologický postup výroby je velmi jednoduchý: suroviny smícháme a necháme cca 5 min bobtnat, poté šleháme při maximální rychlosti po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme na pečící papíry (použijeme-li papír o rozměrech 60 cm x 40 cm, navážíme cca 650 g na jeden plát) a rozetřeme pláty. Před pečením můžeme pláty posypat cukrem moučkou. Teplota pečení je cca 160 °C a doba pečení cca 15 min.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 g VÝROBKU:
Energetická hodnota: 1863 kJ (446 kcal)
Tuky: 16,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g
Sacharidy: 62,0 g z toho cukry: 39,1 g
Vláknina: 3,6 g
Bílkoviny: 13,8 g
Sůl: 0,7 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními
výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než
90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.
Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.
I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach
Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.
Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.
Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.
Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.
Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.
Adresa:
IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno