Labyrint FG3273 transfer folie na čokoládu
Kód: FG3273Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: kakaové máslo, sacharoza, E172. Výrobek může obsahovat stopy mléka a sóji.
Rozměry: 40 cm x 25 cm
Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem
Výrobce: PCB Creation, Francie
Použití: folii na čokotransfer rozstříhejte obyčejnými nůžkami na potřebnou velikost a tvar. Jelikož je vzor na fólii jen v tenké vrstvě, jde bez problémů stříhat jako papír. Čokoládu rozpusťte buď v mikrovlnné troubě (nastavte ji na mírnější výkon a v průběhu rozpouštění čokoládu několikrát zamíchejte, aby se vám nespálila) nebo nad vodní párou. Rozpuštěnou čokoládu nechte za častého míchání metličkou nebo spirálou vychladnout, až bude jen mírně teplá, nebo spíše vlažná (ale stále tekutá!) a naneseme ji na folii v požadované vrstvě - při teplotě +4 až +8°C dochází do 20 minut ke ztuhnutí čokolády a při sloupnutí fólie zůstává na povrchu čokolády vybraný dekor. Folie je z kokosového tuku, proto dbejte na co minimální kontakt s prsty při manipulaci. Nespěchejte na tuhnutí čokolády - sundáte-li fólii příliš brzy, vzor se vám rozmaže.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie