Vykrajovací jehla na plněné brambory
Kód: 1067Detailní popis produktu
Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a krouživým pohybem v něm vytvoříme dutinu a jako odpad zůstává
bramborová spirála (návod na výrobku). Otvor v bramboru plníme tvarohem, zeleninovou směsí, nivou, prejtem, atd.,
Výrobce doporučuje připravit kuřecí prsa jako na čínu a přistrouhat nivu. Masové náplně vždy více osolte. Brambor naplníme, z odvrtané spirály
ulomíme tři závity a zašroubujeme do brambory, aby náplň nevytékala. Pečeme v rozpálené troubě cirka 50 minut až brambor přenádherně voní.
Až budete grilovat, zabalte brambor do alobalu. A vše bez tuku, jako v ohníčku. Jehlou odvrtáme i jadřince z jablek na plněná jablka, s tvarohem,
skořicí a hrozinkami, které opět zapečeme v troubě. Na bramboru je stejně nejchutnější pečená slupka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma, která se zabývá výrobou kuchyňských a zahradních potřeb z plastu a kovu.
Adresa: 1840, Lidických žen, 272 01