Glukóza SOSA

Kód: 4-SGTM-280
Novinka
125 Kč 44,64 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

Zabraňuje rekrystalizaci cukru ze sladkostí a želé. Poskytuje větší pružnost modelovací čokoládě, královským polevám a modelovacím hmotám vůbec. Udržuje produkty jako pečivo, polevy a lanýže jemné. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konzistence medu

75g práškového cukru nahrazuje 100g tekuté glokózy. 

Návod na použití: Výrobek je připraven k použití, dávkování emulgátor 2 - 3 g / kg, nemrznoucí 5 - 10 g / kg (1g = 04g cukru).

Složení: Glukózový sirup. Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji a výrobků ze sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů.

Hmotnost: 280 g netto 

Skladování: v suchu a v chladu

Výrobce: Sosa, Španělsko

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1360/320
Bílkoviny (g) -
Tuky (g) -
Z toho nasycené mastné k. (g) -
Sacharidy (g) 80
Z toho cukry (g) 22
Vláknina (g) -
Sůl (g) -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: