Frutek zahušťující posyp na ovoce 200 g

Kód: 42203
40 Kč 20 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

Frutek zahušťující posyp pod zmrazené, čerstvé a kompotované ovoce. Omezuje vsáknutí uvolněné šťávy do podkladu. Můžete s ním také posypat dort a pak zalít želatinou

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: modifikované škroby E1412, E1422, cukr, kukuřičný škrob, dextróza. Výrobek může obsahovat laktózu a lepek.

Hmotnost: 200 g  netto (rozvažováno v zipovém sáčku)

Skladujeme: v suchu a chladu do 25 °C 

Výrobce: Lacina HB s.r.o., ČR

Je určeno také např. na Nahé dorty (Frutek zabrání oschnutí ovoce)...Jednoduše v něm ovoce obalíte a to pak pustí vodu a prášek se promění v želatinu. Ovoce tak bude chráněno touto tenkou vrstvou želatiny. Nevyschne a ani nezhnědne.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1611 kJ /384 kcal, tuky 0 g, sacharidy  94,8 g z toho cukry 12,8 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma, zabývající se výrobou a prodejem suchých potravinářských směsí.

V roce 1997 se začíná psát historie značky „Lacina – výroba potravinářských směsí“. Na počátku se věnovali směsi na bramborové knedlíky, bramborové těsto a chlupaté knedlíky. Zanedlouho do sortimentu přibyly tradiční vanilkové a čokoládové pudingy a krémový prášek, tedy směs na pudingový krém. Postupem času začali vyrábět a prodávat směsi na cukrářský krém za studena, na náplň do koňakových špiček, zahušťovací přípravek do tvarohu, směs pro přípravu medových řezů, vanilkový cukr a další.

Koncem roku 2013 se přestěhovali do nových, větších a modernějších prostor a nadále vyrábí tradiční výrobky jako

„Lacina HB s.r.o.

Adresa:

Lacina HB s.r.o.
Zahradnického 2948
580 01 Havlíčkův Brod