Frutek zahušťující posyp na ovoce 200 g
Kód: 42203Detailní popis produktu
Složení: modifikované škroby E1412, E1422, cukr, kukuřičný škrob, dextróza. Výrobek může obsahovat laktózu a lepek.
Hmotnost: 200 g netto (rozvažováno v zipovém sáčku)
Skladujeme: v suchu a chladu do 25 °C
Výrobce: Lacina HB s.r.o., ČR
Je určeno také např. na Nahé dorty (Frutek zabrání oschnutí ovoce)...Jednoduše v něm ovoce obalíte a to pak pustí vodu a prášek se promění v želatinu. Ovoce tak bude chráněno touto tenkou vrstvou želatiny. Nevyschne a ani nezhnědne.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1611 kJ /384 kcal, tuky 0 g, sacharidy 94,8 g z toho cukry 12,8 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná firma, zabývající se výrobou a prodejem suchých potravinářských směsí.
V roce 1997 se začíná psát historie značky „Lacina – výroba potravinářských směsí“. Na počátku se věnovali směsi na bramborové knedlíky, bramborové těsto a chlupaté knedlíky. Zanedlouho do sortimentu přibyly tradiční vanilkové a čokoládové pudingy a krémový prášek, tedy směs na pudingový krém. Postupem času začali vyrábět a prodávat směsi na cukrářský krém za studena, na náplň do koňakových špiček, zahušťovací přípravek do tvarohu, směs pro přípravu medových řezů, vanilkový cukr a další.
Koncem roku 2013 se přestěhovali do nových, větších a modernějších prostor a nadále vyrábí tradiční výrobky jako
„Lacina HB s.r.o.
Adresa:
Lacina HB s.r.o.
Zahradnického 2948
580 01 Havlíčkův Brod